1. Het Deluxe Pakket

Dromen jullie van een ceremonie waar overal aan is gedacht? Waar er ruimte is voor diepgang, aandacht en details? Dan is Het Deluxe Pakket precies wat jullie zoeken. In twee gesprekken, waarvan de tweede inclusief een authentieke lunch is, treffen we de voorbereidingen  voor een onvergetelijke en hartverwarmende toespraak.

Er is voldoende ruimte voor jullie persoonlijke wensen. Jullie kunnen rekenen op volledige aandacht van mij als je trouwambtenaar. Samen kijken we uit naar een dag met een gouden rand, en ik houd een liefdevolle huwelijkstoespraak uit het hart.

2. Het Budget Pakket

Willen jullie liever met een klein budget toch alles uit de kast halen voor een prachtige huwelijksdag? Kies dan voor Het Budget Pakket. De voorbereiding met elkaar is eenvoudiger dan Het Deluxe Pakket, en neemt minder tijd in beslag. Maar met net zo veel liefde maak ik een toespraak voor jullie op maat.

3. Het Gelofte-Vernieuwing Pakket

Misschien lopen jullie wel met de gedachte om het huwelijk nieuw leven in te blazen. Hebben jullie zin in een feestje met intimi of willen jullie het juist groots vieren met geliefden. Ook dan ben je bij mij op het juiste adres. Dan is het een idee om een gelofte-vernieuwing af te leggen.

Samen denken we na over een geschikte manier om jullie vernieuwing te vieren. Het is een moment om als echtpaar jullie huwelijksgeloften te hernieuwen. Hiermee herdenken jullie de liefde die je als stel voor elkaar hebt, en staan jullie stil bij de groei en verdieping van je relatie.

4. De Voorhuwelijkse Cursus

Voordat jullie gaan trouwen, is het goed om te investeren in elkaar. Trek een dag ervoor uit om je goed voor te bereiden op een lang en gelukkig leven samen. Tijdens De Voorhuwelijkse Cursus staan we stil bij een vijftal belangrijke zaken. Ik neem de tijd voor jullie, er is ruimte om eerlijk en openhartig te zijn in alle veiligheid. Ook zoom ik als coach in op jullie relatie, en zal jullie een passend advies geven.

Dus als jullie van plan zijn om binnenkort te trouwen, overweeg een dag om te investeren in elkaar. Om samen met mij eerlijk en kwetsbaar naar je relatie te kijken. Boek vandaag nog een opbouwende dag vol leerzame, waardevolle en liefdevolle momenten.

Willen jullie een van bovenstaande pakketen en/of de cursus bij mij afnemen? Neem eenvoudig contact op via het contactformulier. Ik kijk er naar uit van jullie te horen!

Liefs, Audrey