Ben & Jolanda:

“Lieve Audrey, je hebt onze trouwdag compleet gemaakt. Je was niet alleen onze trouwambtenaar, maar je kwam ook over als een goede vriendin.

Het begon al op de avond dat je ons kwam bezoeken als voorbereiding op onze trouwdag. We bleken veel gemeen te hebben en dat maakte het makkelijk. Je vroeg ons van alles en je luisterde heel goed. Dat kwam op onze trouwdag goed naar voren.

Je hebt er een schitterend verhaal van gemaakt dat door iedereen gewaardeerd werd. Je hebt zelfs je katheder opgeleukt met persoonlijke dingen waarvan jij ondertussen wist dat wij ze leuk zouden vinden. Je enthousiasme werkte aanstekelijk. Audrey, dank je wel dat je onze trouwambtenaar wilde zijn. Wij hadden geen betere kunnen wensen!”

Trouwambtenaar Audrey


Kay & Yvette:

“Via een collega werden wij gewezen op de vrolijke Audrey Scharbay als trouwambtenaar. Wij besloten contact met haar op te nemen en waren bij het eerste telefoongesprek al verkocht en overtuigd dat Audrey er een onvergetelijke ceremonie van zou gaan maken.

De kennismaking bij ons thuis verliep heel natuurlijk. Alsof wij Audrey al jaren kenden. Ook al waren wij in ons eigen huis, het is toch best spannend om met iemand die je eigenlijk niet kent iets heel persoonlijks door te nemen. Audrey stelde ons erg op ons gemak, heeft de juiste vragen gesteld en ons  uitgedaagd om er samen de mooiste ceremonie van te maken.

Op 18 mei 2019 was het zo ver. Voor ons was het belangrijk dat de ceremonie luchtig bleef en dat er werd gelachen. Dat is aan Audrey wel toevertrouwd! De ceremonie was interactief, waardoor ook onze gasten onderdeel werden van de ceremonie. Na afloop hebben we veel complimenten mogen ontvangen over de mooie ceremonie én de leuke trouwambtenaar! Het is jammer dat we maar één keer trouwen, anders hadden we Audrey zeker nog eens geboekt!”


Raul en Marianne Szalma:

“Omdat wij een internationaal koppel zijn, waren we op zoek naar een Engels talige trouwambtenaar. Wij hebben gekozen voor Audrey vanwege haar taalvaardigheden en daar zijn we achteraf erg blij mee. Audrey is een open en vrolijke vrouw, die zeker in is voor een grapje. Dit past goed bij ons, dus we hebben veel plezier gehad.

Bij de eerste ontmoeting hebben wij ons liefdesverhaal met Audrey gedeeld. Tijdens de ceremonie heeft zij dit met een eigen twist goed weten te verwoorden. Ook schroomde ze niet om hier grapjes te maken, wat zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer. Onze gasten waren erg positief en een bevriend koppel wil Audrey zelfs voor hun eigen bruiloft vragen.

We hebben een fantastische dag gehad en danken Audrey hartelijk!”


Werner & Alma:

“Je huwelijk laten voltrekken door Audrey staat garant voor een geanimeerde zaal, blije mensen en een goede sfeer. Tijdens het voorgesprek is een half woord eigenlijk genoeg om uit te leggen wie of wat belangrijk is. En Audrey weet dat haarfijn te vertalen in haar speech.

Ook heeft ze essentiële tips zoals: ‘Kijk elkaar even aan als je JA zegt’. Audrey heeft veel ervaring en kent ondertussen iedereen: de bode, de fotograaf.. ook dat is prettig in het kader van een soepele gang van zaken. Na afloop van de ceremonie liepen wij en onze gasten met een feel good gevoel naar buiten 😉 Audrey, dankjewel!”

Audrey Scharbay


Kaneesh & Thushiga:

“We zijn nog steeds aan het nagenieten van ons huwelijk. We hebben een geweldige ceremonie gehad dankzij jou. We kijken er nog steeds met veel plezier naar terug. En we krijgen zoveel complimentjes over jou. Heel erg bedankt hiervoor! Liefs❤”

Willen jullie Audrey ook als trouwambtenaar? Dat kan! Laat hier een berichtje voor haar achter!