“Ik geef al mijn bruidsparen een cadeau in woorden van liefde en eeuwige trouw.”

Ieder bruidspaar is uniek. Daarom is ieder huwelijk of ceremonie maatwerk. Minstens twee keer ontmoet Audrey haar bruidspaar. Dan vraagt ze hen het hemd van het lijf en mogen ze een vragenlijst invullen. Met de verkregen informatie gaat ze zorgvuldig om. Veel wordt in de toespraak verwerkt.

Van alle vertrouwelijke dingen die besproken worden, gebruikt ze alleen de mooiste momenten. Daarom wordt de toespraak een groot feest van liefde. “Om tot de kern te komen, besteed ik veel aandacht aan het bruidspaar door diepgang te zoeken in het gesprek en zorgvuldig te luisteren. Maar ook door te observeren en soms uit te dagen met mijn vraagstelling. Bij mij mag je zijn wie je bent: gewoon en openhartig.”

Toespraak vol inspirerende woorden

De persoonlijke aanpak wordt zichtbaar in een toespraak vol inspirerende woorden. “Als je door mij getrouwd wordt, hoop ik dat je in moeilijke tijden teruggrijpt naar het moment van het huwelijk. Ik hoop dat de woorden die gesproken zijn, neerdalen in je hart en je zullen herinneren aan dat fantastische en liefdevolle moment.”

Het pakkende verhaal wordt ondersteund met humor en interactie met de gasten. “Iedereen zit op het puntje van hun stoel. Mensen willen niets van het feest missen!” Ook de kinderen niet. Zij worden zoveel mogelijk bij het feest betrokken. Bijvoorbeeld met het ondertekenen van een kinderakte. Andere kinderen zijn groot genoeg om een bijdrage te leveren.

Dag met gouden rand

Audrey spreekt Nederlands, Engels, Spaans en Papiamento. “Fonetisch spreek ik alle talen”, grapt ze. Maar het is nog waar ook, niets is te gek voor Audrey. Zo sprak ze tijdens toespraken Russisch en Roemeens. Audrey houdt zoveel mogelijk rekening met de wensen van haar bruidspaar. Met 25 jaar ervaring is ze perfect in staat om koppels te adviseren.

“Er is feest als de liefde basis is om elkaar eeuwig trouw te beloven. Het is een dag met een gouden rand. Daar ben ik graag bij!”

Kay & Yvette over Audrey: “Het is jammer dat we maar één keer trouwen, anders hadden we Audrey zeker nog eens geboekt”